Här kommer lite religösa symboler

Moderator: Moderatorgruppen

Användarvisningsbild
Anna Sara
Inlägg: 2138
Blev medlem: 14 apr 2009 15:31
Kontakt:

Här kommer lite religösa symboler

Inläggav Anna Sara » 23 maj 2012 23:07

Övervägning och kommentar till "Mind games".

<iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/mV9mvfrJ7yI" frameborder="0"></iframe>Bildhttp://en.wikipedia.org/wiki/Eccentric_%28mechanism%29
Bild


Bild


..."Läckaget" ifrån abstraktionens sk energetiska område och hem är något vi projicerar (ascenderar - symboliserar, graviterar; karma, knytet i påsen, frihet ifrån religös dogma ..etc) i våg att kollapsa lekarna.


Den sk kentauriska symboliseringen ÄR degenererad inför en "dröm" inom samsara och den vikt vi måste INTEGRERA i sympati för att inte "väga ur" och (dekanditera andlig kollaps). Blaj har ett förenklande syfte inom ortodox mening dvs renhet ifrån hennes synd -psykisk kollaps och bakåtsträvande.


Experimenterar f.n oskuldsfullt i om "containing" har en romantisk konjunktion i "mappande".

Min vision är att vi förnärvande använder vår oskuldsfullhet som Buddhor för att disciplinera vårt medvetande. Vi kan projektera utan att projicera. Vi inser att vi tar del av smärtan, tar del av kalaset och är här för att återföda. Så vi lever i ett "uppror". Filosofin kan HELT SERIÖST mer medmera kastreras i könsdoktrinens okunskap vilket föder en artificiell retning. Detta steg handlar (archic) i området med att "medititera" vilket gör att vi fattar vad flykten innebär vilket återkommer till minnet och medspelarna. Den andliga expansionen kan alltså ses över vilket beslutar vad vår konst innebär för väg inåt om vi nu väljer den väg utåt och hem i galenskapen. Vi rycker på axlarna mer ofta som alienerad än doktrinerad. Syftet med descenderingen i motbeskrivningen skapar förnyelse -en förnyelse vi värnar om dvs "HELANDE" (av vår jord) -genom att vi ska inkarnera andens värde i rymden av vårann kristalliering när vi förslutit den feminina rörelsen av antipatins förlåtelse och detta är kläderna vi kan ta på oss själva. En renad mask. Genom att bevisa att smärtan är unik och lidandet är förlåtet och ett försummelsebarn kan vi förinta skadorna i drama. Vi slutleder alltså minimalismen i eldens renande visdom med förskjutningen och föryngringen av aggressivitet och passiv kontroll. Det här gör att vi kan återförena sammanhangens värde (estetik, dominans, lek och spel).

Återgå till "Filosofi"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 3 och 0 gäster