Nu har jag startat en filosofisk Blog :)

Presentera dig själv, och lär känna andra medlemmar.

Moderator: Moderatorgruppen

Användarvisningsbild
Anders
Inlägg: 5199
Blev medlem: 23 mar 2006 01:44
Kontakt:

Nu har jag startat en filosofisk Blog :)

Inläggav Anders » 24 mar 2014 09:45

http://ingenfilo.blogspot.com/

inlägg med inledning
http://ingenfilo.blogspot.com/2014/03/a ... vuxen.html

Lite för min egen skull, men också om det kan inspirera andra. Iden - Jag läser väldigt mycket filosofi, allt från tidningsartiklar och Filosofiska rummet till originalverk, och jag tänkte höja kvaliteten på mitt läsande genom sammanfattning och egen spekulation. Så det blir lite som en filosofisk dagbok. Mycket nöje!
Min blogg över mitt filosofiska läsande --> http://ingenfilo.blogspot.com
Zizek - Om kaos, filosofi, kapitalism och globalisering
4 november 2017

Användarvisningsbild
Plattfot
Inlägg: 183
Blev medlem: 27 maj 2013 08:32

Nu har jag startat en filosofisk Blog :)

Inläggav Plattfot » 25 mar 2014 21:56

Som jag har kommenterat med detta:

Lycka till!
Klickade hit mig från filosofiforum. Jag började själv blogga 20:e november i fjol. Första inlägget var http://christerbroden.wordpress.com/2013/11/20/197/

Det dröjde ett bra tag innan någon upptäckte mig, och ännu längre innan jag fick någon kommentar. Jag uppsökte andra bloggar att kommentera och påpeka, att om just den saken har jag skrivit något.

Jag har nu blivit länkad av några. Dessutom har min bloggs adress http://christerbroden.wordpress.com hamnat i diverse kommentatorsfält.

Du får vara lite tålmodig i början. Skriv! Jag har fått ihop 31 inlägg. Det blev lättare att skriva, när läsarna äntligen började komma. Men det gäller att få klatschiga rubriker.

Mitt första inlägg "Hur ser blicken ut" har blivit betittat 66 ggr. Tre inlägg "Feminism i Bibeln" har bara betittats en gång var. Däremot har det idag publicerade "Vem skrev Johannesevangeliet?" redan blivit läst 11 gånger.

Skillnaden kan bero på, att jag delat upp det sista inlägget i små kapitel med rubriker som lockar den, som först bara ögnar igenom.

Det var lite erfarenheter och råd. Och som sagt, Lycka till!

PS. Det där med feminismen handlar om tidiga förfalskningar av Bibelns texter. De utfördes av en kvinnohatande kyrkofader och drabbade Paulus brev. Just den kyrkofadern går idag igen i Afganistan. Där genomfördes nyss ett attentat mot valkommissionen i Kabul. År 95 klargjorde kyrkofadern Clemens I, att demokrati i församlingen var mot Guds vilja. Det var Gud som utsåg prästerna, genom prästerna, som är Hans ställföreträdare. Helvetet väntar dem som röstar mot Gud!


Återgå till "Mötesplatsen"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst