Mentor sökes

Presentera dig själv, och lär känna andra medlemmar.

Moderator: Moderatorgruppen

superseb
Inlägg: 1
Blev medlem: 07 jul 2006 22:06

Mentor sökes

Inläggav superseb » 07 jul 2006 22:09

Söker någon man/kvinna som känner att dom har något att erbjuda när det handlar om livsfrågor, religiösa frågor osv.

behöver någon att bolla frågor med över MSN.

Användarvisningsbild
Pilatus
Inlägg: 12772
Blev medlem: 08 mar 2012 03:25
Ort: Quid est veritas?

Mentor sökes

Inläggav Pilatus » 30 aug 2013 17:09

superseb skrev:Söker någon man/kvinna som känner att dom har något att erbjuda när det handlar om livsfrågor, religiösa frågor osv.

Det är ju en god idé. Här på forumet finns det ju människor med livserfarenhet och en hel del klokskap. Samtidigt finns det många unga människor med stora problem, som de flesta av oss (som hunnit bli litet mer vuxna) har klarat av. Tänk dig bakåt i tiden då du kände att allt gick dig emot, kanske hade kompisarna vänt dig ryggen och tyckte att du blivit svår att prata med om sådant som var kul. Ett förhållande tog plötsligt slut, studierna hamnade i en svacka, pengarna skulle inte komma att räcka och man omgavs av den stora tomheten, ekande i huvudet.

Tydligen har det funnits personer på forumet som sökt kontakt, någon att skriva till. Men det fanns ingen som hade tillfälle att lyssna och svara.

Är det tidsandan? Måste vi vara så fullkomligt absorberade av oss själva? Vart skall människor vända sig som behöver samtala med någon som är beredd att lyssna då det krisat till sig?

lynx
Inlägg: 4398
Blev medlem: 18 maj 2012 12:30

Mentor sökes

Inläggav lynx » 30 aug 2013 22:17

Hej på dig c-w! Alla har vi väl ett cv... är lärare och elever i samma "själ" men en del antar av olika skäl den ena rollen... eller?


Återgå till "Mötesplatsen"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst