Bokklubben diskuterar: "Spelet" av Neil Strauss

Information till medlemmar.

Moderator: Moderatorgruppen

Användarvisningsbild
hovnarr
Moderator
Inlägg: 2751
Blev medlem: 26 jul 2004 10:39
Ort: Början

Bokklubben diskuterar: "Spelet" av Neil Strauss

Inläggav hovnarr » 15 jun 2006 16:08

Filosofiforums bokklubb har gjort en ny kraftsamling och vi tar oss nu an spelet mellan man och kvinna! Vi planerar att läsa två böcker på temat: "Spelet" av Neil Strauss (org. titel: "The Game") och "Ebbas stil" av Ebba von Sydow.

Alla forummedlemmar som är intresserade inbjuds att medverka i diskussionen. Böckerna kan köpas för en billig penning i de flesta bokhandlar. Vi börjar med Spelet som säljes för ca 150 kr (inbunden svensk översättning). Engelsk pocket (The Game) finns för under hundralappen.

Själva diskussionen sker på den klistrade bokklubbstråden:
http://www.filosofiforum.com/forum/vie ... 0398#30398

I dagsläget är vi fem stycken som ska diskutera kampen mellan könen: manligt och kvinnligt, moraliskt och omoraliskt, farligt, oförsvarligt, roande och oroande. Hoppas vi blir fler! Det är bara att haka på diskussionen när du börjat läsa. Kanske har du redan läst boken, eller kanske blir du först med ett inlägg? Vi ses där!

-narr-

Användarvisningsbild
Skogsälvan
Avslutat konto
Inlägg: 5911
Blev medlem: 28 jun 2005 18:54

Inläggav Skogsälvan » 15 jun 2006 16:39

Ja! Gör det! Jag är rätt säkert på att det blir både roligt och givande! Ju fler kockar, desto bättre soppa gäller här :lol:

laotzu

Inläggav laotzu » 05 jul 2006 17:26

Kul att bokklubben kommit igång! För de som vill vara med och diskutera Strauss bok men har lite tajt om pengar så här på sommaren rekomenderas ett besök på bibliotek.se. Där kan Du se vilka av våra svenska bibliotek som har Spelet. Sedan är det bara att kontakta närmaste biblioteket och låna hem boken. Trevlig läsning!

Sommarhälsningar,
Gustaf


Återgå till "Information"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst